Handens Persiennfabrik AB

Steg för Steg 

Så jobbar vi steg för steg

01

Du kontaktar oss:

Via mail på info@handenspersienner.se

Telefon på 08-777 10 51

02

Vi kommer hem till dig och då tittar vi tillsammans på vad du behöver ha hjälp med, vi tar det mått vi behöver och visar färg/väv-prover.

Vill du själv ta mått för att få pris driekt går det självklart lika bra.

03

Du får en tydlig offert där både materialet och arbetet ligger med till ett fast pris. Självklart erbjuder vi ROT-Avdrag på montering av markiser samt RUT-Avdrag på monterng av invändiga solskydd enligt skatteverkets regler. 

04

I vår onlineoffert kan du titta på vilka tyger som finns att välja bland samt själv slutföra din order och välja hur du vill betala:

• Faktura

• Kort

• Banköverföring

• Räntefri delbetalning 

05

Du får en orderbekräftelse och vi beställer hem dina produkter, så snart dessa är tillverkade hör vi av oss till dig och bokar in en tid för montering.

Leveranstiden för måttanpassade produkter ligger normalt på 2-3 veckor lite beroende på årstid.

06

Montering och genomgång av produkten
Bra att veta, vissa av våra motordrina produkter måste kopplas in av elektriker. Detta ingår inte i priset om det inte finns specificerat i din offert. I de fall detta är aktuellt påtalar vi detta.  

Ring oss redan idag så tar vi tillsammans fram en solskyddslösning anpassade efter dina och din fastighets behov!
Hur kan vi hjälpa dig?

Att vara kund hos oss skall alltid vara tryggt och enkelt! Oavsett om du är privatkund eller företagskund arbetar vi hårt för att du skall känna dig trygg med att ha valt oss som din solskyddsleverantör.