Handens Persiennfabrik AB

Gardiner

Vi presenterar stolt vår nya produktkategori Gardiner och välkomnar er att utforska vårt sortiment av hängande textil!

Gardiner är inte bara praktiska fönsterbeklädnader utan också konstnärliga uttryck för hemmets atmosfär. Genom färg, mönster och textur skapar de en känsla av stil och personlighet. Ljuset som filtreras genom dem ger rummet en varm och inbjudande atmosfär, medan valet av material kan skapa olika stämningar. Gardiner är således inte bara funktionella detaljer utan också konstverk som lyfter din interiör till nya höjder.

Som en andning av frisk luft inomhus

En gardin inspirerad av den nordiska naturen känns som en lugnande andning av frisk luft inomhus. Varje materialval, varje färg och varje detalj är noggrant utvalda för att skapa en harmoni av stil och komfort. Färgpaletten hämtar inspiration från de mjuka, dämpade tonerna i skogarnas grönska, jordens mångfaldiga mörka palett och de svala tonerna av is och snö.

Med denna gardinkollektion vill vi återskapa lugnet och skönheten som finns i våra vackra vidsträckta nordiska landskap. En känsla snyggt förpackad i våra gardiner, redo att förgylla ditt hem.

StyRa® Gardinkollektion erbjuder en mångsidig och omfattande kollektion av gardintextilier, skräddarsydd för att möta olika behov och preferenser. Vår kollektion sträcker sig från eleganta och skira tyger till effektiva dim-out-material, vilket gör att du kan skapa den perfekta atmosfären i varje rum.

Hur kan vi hjälpa dig?

Att vara kund hos oss skall alltid vara tryggt och enkelt! Oavsett om du är privatkund eller företagskund arbetar vi hårt för att du skall känna dig trygg med att ha valt oss som din solskyddsleverantör.