Handens Persiennfabrik AB

Reparationer och Service

Vi fixar självklart reparationer och service av samtliga typer av solskydd. Vill du ha en prisuppgift skicka ett mail till oss med en beskrivning av felet och om du har möjlighet att bifoga bilder underlättar det alltid för oss i vår bedömning.

Persiennservice

De vanligaste problemen med Persienner är trasiga draglinor och trasig vridvajer, detta kan vi självklart reparera åt dig antingen hemma hos dig eller i våran verkstad, till fasta priser.

Prisexempel Persiennreparation hembesök Söderort
Första persiennen: 1 000 kr inklusive moms.
Där efter: 250 kr per persienn inklusive moms.

Prisexempel Persiennreparation område i Zon/P-Taxa 1-4 och Norrort 
Första persiennen: 2 000 kr
Där efter: 300 kr/persiennreparation

Markiser

Dukbyte/Vända befintlig duk

En markisduk kan med åren bli sliten och se tråkig ut. Till en bråkdel av kostnaden för en ny markis kan man med fördel byta ut duken och på så vis ge markisen nytt liv. En markisställning av hög kvalitet kan utan problem överleva flera dukbyten, det är inte alls ovanligt att byta duk på markiser som är både 30 och 40 år gammla. 

Om du vill ha en prisuppgift på detta behöver vi veta markisens bredd samt utfall, du är självklart välkommen att ringa eller maila för prisuppgift.

Prisexempel, byte av duk på terrassmarkis med bredd 4000mm och utfall 3000mm - pris cirka 7 500 - 8 000 kr monterat och klart inklusive moms.

Här kan ni se alla våra markisdukar!

Reglage

En markis kan regleras på flera sätt: Dragband, Vev eller Motor är de vanligaste alternativen. Oavsett vilket reglage du har på din markis kan vi självklart reparera detta om det skulle gå sönder. Tänk på att om markisen har fastnat i utfällt läge finns det risk att den tar skada av vind eller nederbörd, ring oss på en gång så kan vi minimera skadorna.

Motoriering av befintlig markis

En av dom vanligaste åtgärderna vi gör idag är att montera motor på befintlig terrassmarkis åt kunder som tröttant på att veva, kontakta oss idag för kostandsförslag!

Ring oss så bokar vi in ett hembesök!
Telefon: 08 - 777 10 51

Ring oss redan idag så tar vi tillsammans fram en solskyddslösning anpassade efter dina och din fastighets behov!
Hur kan vi hjälpa dig?

Att vara kund hos oss skall alltid vara tryggt och enkelt! Oavsett om du är privatkund eller företagskund arbetar vi hårt för att du skall känna dig trygg med att ha valt oss som din solskyddsleverantör.