SOLVEIG

GARDINER

SOLVEIG är en tät enfärgad textil, vars diskreta, lätt randiga struktur skapar en subtil symfoni av elegans. 

Dess yta bjuder in till beröring, medan dess mjuka och följsamma kvalitet ger upphov till ett förtrollande fall som omfamnar rummet.

Tätheten avvisar nyfikna blickar, samtidigt som den släpper igenom de lekande strålarna av ljus. Det är en tystlåten rumsavdelare och nyanserad följeslagare i ett hem, där känslor och skönhet möts i en harmonisk omfamning.

Solveig finns i 4 kulörer.

Modeller

1,6 | 2

Wavegardiner erbjuder en stilren och elegant design bestående av böljande vågor av textil. Det är det sömnadssätt som kräver mest mängd textil för att skapa den karakteristiska veckningen. Denna stilfulla metod skapar en unik estetik som ger rummet en dynamisk och modern känsla.

Valet av textil spelar en avgörande roll för hur wavegardinen kommer att upplevas när den är upphängd. Olika textilier har olika egenskaper och kan påverka gardinens utseende och funktion på olika sätt. En ljus och luftigt textil skapar mjuka och följsamma rörelser i vågorna, medan en tyngre och mer strukturera textil ger en stadigare och mer definierad form åt veckningen.

Alternativ

Wave kommer i två utföranden; Wave x 1,6 och Wave x 2.

Wave x 1,6 har har enkla små vågor. Gardinen bygger mindre från väggen än vad wave x 2 gör. Utförandet kräver minst 65 mm luft bakom skenan.


Wave x 2 har större vågor och det går åt mer textil än vid wave x 1,6. Gardinen bygger också ut mer från väggen. Utförandet kräver minst 80 mm luft bakom skenan.

Wave x 1,6

Wave x 2

Rynkbandsgardiner utgör en stilfull och funktionell lösning för fönsterinredning, som kombinerar estetik med praktisk justerbarhet. Dessa gardiner är kända för den karakteristiska veckningen, eller rynkorna, som skapas genom det särskilda rynkbandet som är insytt i gardinen.

Den smarta konstruktionen av rynkbandet möjliggör en enkel och flexibel anpassning av gardinernas bredd. Genom att dra i rynkbandet kan du skapa vackra veck eller rynkor längs gardinen, vilket ger en snygg och sammanhängande look. Denna egenskap gör rynkbandsgardiner perfekta för olika fönsterstorlekar och ger möjlighet att anpassa gardinerna efter rummets specifika behov.

Ett veck | Tre veck | Franska veck

Veckbandsgardiner skapar en tidlös elegans i ett hem och dess charm ligger i den karakteristiska veckningen som ger gardinen en distinkt och väldefinierad struktur.

Det som särskiljer veckbandsgardiner från andra gardiner är det sätt som de hänger på gardinskenan och kan täcka den. Veckbanden placeras längs överkanten av gardinen och används för att skapa vackra veck och veckdjup. Denna sömnadsteknik ger gardinerna en enhetlig och elegant fallande effekt, oavsett om de är öppna eller stängda.

Alternativ

Det som avgör stilen på gardinen är vilka fingerkrokar man använder och hur tätt man sätter krokarna. Ju fler krokar desto mer veckad blir din gardin. Till veckbandsgardiner erbjuder vi både 2-fingerkrok och 4-fingerkrok.

En 2-fingerkrok används för att göra små enkla veck i gardinen och kroken ger ett veck.

En 4-fingerkrok används för att göra vanliga veck och franska veck. En krok ger tre vanliga veck. Med franska veck får man mjuka bågar i tyget.

Ett veck med 2-fingerkrok

Tre veck med 4-fingerkrok

Franska veck med 4-fingerkrok.

Gardiner på glidband är en smidig och elegant lösning som ger ett hem en modern touch. De sömlösa kanalerna eller spåren gör att gardinerna rör sig smidigt och tyst. Den diskreta designen ger en ren och stilfull look, vilket passar perfekt för den som älskar enkelhet och elegans.

Det bästa med gardiner på glidband är den enkla justeringsmöjligheten. Dra gardinerna längs skenan för att kontrollera ljusinsläppet och skapa enkelt önskad atmosfär i rummet.

Hängande textil som ger liv till ditt hem

Gardiner är inte bara praktiska fönsterbeklädnader utan också konstnärliga uttryck för hemmets atmosfär. Genom färg, mönster och textur skapar de en känsla av stil och personlighet. Ljuset som filtreras genom dem ger rummet en varm och inbjudande atmosfär, medan valet av material kan skapa olika stämningar. Gardiner är således inte bara funktionella detaljer utan också konstverk som lyfter din interiör till nya höjder. Upptäck våra gardiner och spana in vår nya kollektion här!

  • Alltid måttanpassat, allt tillverkas efter beställning.
  • Flera olika upphängningsalterntiv
  • Noggrant utvalda textilier i högsta kvalité
Hur kan vi hjälpa dig?

Att vara kund hos oss skall alltid vara tryggt och enkelt! Oavsett om du är privatkund eller företagskund arbetar vi hårt för att du skall känna dig trygg med att ha valt oss som din solskyddsleverantör.